Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen

Garantie

Kwaliteitsgarantie
Op elke bril geeft Amazotti 1 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Deze garantie geldt ook voor zonnebrillen. Indien de fouten zijn veroorzaakt door onjuist gebruik door de klant, worden de kosten niet vergoed.

Garantieprocedure
Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier, indien mogelijk vergezeld met foto’s om het eventuele defect aan te tonen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wij doen er uiteraard alles aan om dit hele traject zo soepel mogelijk te laten gaan. Amazotti staat nog steeds voor luxueuze, betaalbare brillen met een uitstekende service.

Klachten
Het kan altijd voor komen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@amazotti.com. Wij zullen zo snel mogelijk op eventuele mailtjes reageren, al hopen wij natuurlijk dat dit alles niet mogelijk is en u net zo tevreden bent over de brillen als wij.