Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen

Mix & Match – Perozi

Bij Amazotti koop jij het Perozi model in het Mix & Match systeem. Waarom wij dit doen?

Iedereen met een leesbril weet hoe vervelend het is om constant te moeten zoeken waar je hem ook al weer gelaten hebt. Zonder leesbril lezen is soms echt geen optie meer. Het liefst heb je een leesbril in elke kamer liggen van het huis, maar dat is weer zo’n dure liefhebberij.

Amazotti snapt dat dit ontzettend vervelend is, en wij hebben hiervoor een oplossing gevonden. Door ons unieke Mix & Match systeem kan je meerdere leesbrillen kopen, voor een spectaculair lage prijs. Het Perozi model is een zakelijk, stijlvol, unisex montuur waarmee je altijd goed voor de dag komt. Ideaal om er gelijk meerdere te kunnen bestellen!

Bepaal eerst welke sterkte je nodig hebt, er kan één sterkte per Mix & Match box worden gekozen. Zodra je de sterkte hebt geselecteerd selecteer je het aantal brillen dat je wilt kopen, zodra je dat ook geselecteerd hebt word je naar de juiste pagina geleid.

Hoe werkt Mix & Match?

Het Perozi model aanschaffen in Mix & Match is eigenlijk heel simpel. Voor elke bril die jij extra aanschaft, krijg je een extra korting. Op die manier wordt elke extra bril een stukje goedkoper.

  • 1 stuk = 13.99
  • 2 stuks = 22.99
Selecteer hiernaast de sterkte die jij nodig hebt