Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen

Onze modellen

Bij Amazotti zijn wij trots op onze modellen, en we vertellen je er dan ook graag alles over!

Al onze modellen hebben andere eigenschappen, zowel qua uitstraling als qua materiaal. Eén ding hebben ze wel allemaal gemeen, het zijn stuk voor stuk hoogwaardige, luxueuze leesbrillen, tegen een eerlijke, voordelige prijs.

Momenteel bestaat het assortiment van Amazotti uit vier modellen. Het Milano model is een publieksfavoriet, dit model is dan ook al lang onderdeel van ons assortiment. De Arezzo ziet er simpelweg heel goed uit, het is een trendy unisex leesbril die bijna altijd in de smaak valt. Het Perozi model is een klassieker. Een stijlvolle, strakke uitstraling met waarmee je altijd goed voor de dag komt.
Het vierde lid van onze modellen is een nieuwkomer, de Napoli. Dit model is ontzettend fris, maar tegelijk casual.
Lees nog meer over alle modellen hieronder!

Ontdek onze modellen!

Milano leesbril - Frontview - Zwart

Milano

De best seller uit onze range, een strakke rechthoekige moderne leesbril, die zowel vrouwen en mannen heel goed staat! Behalve dat hij er goed uit ziet, draagt hij ook heel erg lekker, hij is zo licht (slechts 15grs) dat je vaak vergeet dat hij op je hoofd zit. Het buigzame montuur met de oranje silicone oorpads zorgen voor een optimaal draag comfort, de scherpe lenzen voor vele uren leesplezier. De Milano is beschikbaar is 6 kleuren: zwart, blauw, bruin, rood, grijs en transparant en in sterkte vanaf +1.00 tot +3.00. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want de Milano is er al vanaf Euro 6,50 per bril (bij een set van 4).

Arezzo model leesbril - Frontview - Amber

Arezzo

Meer op zoek naar een ronde bril, dan kom je mooi tervoorschijn met de Arezzo ! Een lichte leesbril met verende pootjes zorgen voor een optimaal draag comfort. De Arezzo komt met een matte of glazende afwerking in de volgende kleuren: mat demi-bruin, mat transparant , cyaan blauw glans, amber glans, grijs glans en aquamarijn glans. De Arezzo’s komen met premium PC lenzen voor een nog beter beeld.
Beschikbaar in de sterktes van +1.00 tot +2.50. Bij een set van 3 brillen, kost de Arezzo slechts Euro 8,33 per bril!
Milano productinformatie, afmetingen en gewicht
Arezzo productinformatie, afmetingen en gewicht
Napoli - Frontview Productfoto - Zwart

Napoli

Op zoek naar iets anders? Kijk dan naar de Napoli, ook een ronde bril met een metalen neusbrug die tezamen met de matte afwerking deze mooie bril een luxueuze uitstraling geeft. De Napoli wordt geleverd in een vilt hoesje ter bescherming. Hij is beschikbaar in de kleuren: zwart, demi bruin, amber, en transparant. Naast de premium PC heldere lens voor top lees plezier, is er ook nog een optie om voor de licht blauwe lenzen te gaan. Daarmee ziet je leesbril er echt heel anders uit. Deze premium leesbril is er al vanaf Euro 10,00 bij aankoop van een set van 3.

Perozi leesbril - topview en frontview - Productfoto

Perozi

Op zoek naar een compacte sterke bril die makkelijk meegenomen kan worden in de tas of zak, kies dan voor de Perozi, een compacte metalen bril die komt in een aluminium koker met clip. Compacte leesbril maar dankzij de verende pootjes is het geschikt voor de meeste gezichten. Hij is heel licht maar toch sterk en altijd handig om bij je te hebben, om het menu of zoiets te lezen .. Het frame is gun metal van kleur en de kokers komen in; zwart, metallic blauw of metallic grijs. Voor Euro 23,99 heb je al een set van 2 stuks in huis.

Napoli productinformatie, afmetingen en gewicht
Perozi productinformatie, afmetingen en gewicht
Napoli Zonnebril - Frontview - Productfoto - Zwart, zwarte glazen

Napoli Zonnebril

Hetzelfde model als de Napoli leesbril is ook beschikbaar als zonnebril en ook deze wordt geleverd in een vilt hoesje. We hebben de volgende mooie combinaties gemaakt om uit te kiezen:
  • Mat Amber montuur met Blauwe UV400 lenzen
  • Mat Demi-bruin montuur met Groene UV400 lenzen
  • Mat Transparant montuur met Blauwe UV400 lenzen
  • Mat Zwart montuur met Zwarte UV400 lenzen
  • Mat Amber montuur met Groene UV400 lenzen
  • Mat Transparant montuur met Zwarte UV400 lenzen