Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen

Over Amazotti

Amazotti is een jong en energiek merk dat brillen met een Italiaanse uitstraling aanbiedt voor een eerlijke prijs direct aan de consument. Onze kernwaarden zijn dan ook ‘Luxueus en Betaalbaar’. Ons team is altijd pro-actief op zoek naar de laatste lifestyle-trends. Onze speerpunten zijn het brengen van nieuwe modellen en meedenken met de klant. We ontdekken nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe kleuren, en deze worden opgenomen in de laatste collectie.

De missie van Amazotti is een mooie stijlvolle en kwalitatief goede bril voor een eerlijke prijs te verkopen. Dat kunnen we doen doordat wij een bril met vaste sterkte direct aan de consument leveren. Geen tussenhandel, geen winkels, dus ook geen onnodige marges en kosten. Tegenwoordig wil men graag meerdere (lees)brillen in huis hebben, en dat begrijpen wij. Amazotti levert betaalbare en kwalitatief goede leesbrillen al vanaf € 6,50. Voor buiten zijn er nu ook Amazotti trendy zonnebrillen. Met dit frisse model kan er ook buiten op en top worden genoten van het juiste montuur.

Hoe werkt het?
De meeste mensen kennen de sterkte van hun bril, daarna is het een kwestie van een model en kleur kiezen en een paar dagen later ligt de bril al bij u in de brievenbus. Wij sturen alles in een handig klein doosje dat past in de brievenbus voor maar € 3,95 per zending (in Nederland). Jouw bestelling wordt binnen twee werkdagen afgeleverd, met de service die je verwacht. Voor orders vanaf € 20 is de verzending in Nederland gratis. Hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Amazotti Lifestyle
De Amazotti Lifestyle is speciaal voor de bewuste consument, met een frisse blik. Geen poespas, maar ook geen saai standaard model. Een trendy bril voor een eerlijke prijs, dat is waar het allemaal begint.

Neem een kijkje bij alle producten via de linkjes hieronder. Bestel jouw favoriete Amazotti modellen. Live life, wear Amazotti!