2e artikel halve prijs met kortingscode 2A50AZ
Gratis verzending vanaf € 20
  • 0
2e artikel halve prijs met kortingscode 2A50AZ
Gratis verzending vanaf € 20
Gratis verzending vanaf € 20
2e artikel halve prijs met kortingscode 2A50AZ

Over ons

Amazotti is een jong en energiek merk dat brillen met een Italiaanse uitstraling aanbiedt voor een eerlijke prijs direct aan de consument. Ons team is altijd pro-actief op zoek naar de laatste lifestyle-trends om nieuwe modellen te brengen. Nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe kleuren worden zo ontdekt en meegenomen in de laatste collectie.

De missie van Amazotti is een mooie stijlvolle en kwalitatief goede bril voor een eerlijk prijs te verkopen. Dat kunnen we doen doordat wij een bril met vaste sterkte direct aan de consument leveren: geen tussenhandel, geen winkels, dus ook geen onnodige marges en kosten. Tegenwoordig wil men graag meerdere (lees)brillen in huis hebben. Amazotti levert betaalbare en kwalitatief goede leesbrillen al vanaf € 10,99. Voor buiten zijn er nu ook Amazotti trendy-zonnebrillen en ook zonne-leesbrillen.

Hoe werkt het?
De meeste mensen kennen de sterkte van hun bril, daarna is het een kwestie van een model en kleur kiezen en een paar dagen later ligt de bril al bij u in de brievenbus. Wij sturen alles in een handig klein doosje dat past in de brievenbus voor maar € 3,95 per zending (in Nederland) die in 2 werkdagen wordt afgeleverd. Voor orders vanaf € 20 is de verzending in Nederland gratis.

Amazotti Lifestyle
Deze lifestyle-trends beperken zich niet alleen tot brillen; met trots presenteren we daarom onze nieuwe nautische collectie van armbanden voor zowel hem als haar.