Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Gratis verzending in Nederland vanaf € 20*
Mix & Match: Leesbrillen met extra kortingen

Retourneren & ruilen

Retourneren & ruilen is niet altijd eenvoudig, bij sommige webshops is het een langdradig proces dat je constant zelf in de gaten moet houden. Bij Amazotti begrijpen wij dat dat vervelend is. Daarom bieden wij de volgende service aan:

Bij Amazotti bieden wij de mogelijkheid om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit is wel zo makkelijk, want mocht je tóch liever een ander model proberen is dat geen probleem. Na annulering bieden wij nog eens 14 dagen om het product retour te sturen.

Nadat wij de producten retour hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd wordt. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Daarvoor is het wel een vereiste dat het product in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, ontvangen wij het product graag met alle geleverde toebehoren retour. Daarbij hoort ook– indien redelijkerwijze mogelijk – dat het in de originele staat en verpakking aan Amazotti geretourneerd wordt. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande retourformulier.

Retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat Amazotti niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Retourneren & ruilen makkelijk gemaakt, zoals het hoort!

Italiaanse handtas met bril

Jammer dat je niet helemaal blij was met de bestelling. Misschien is er nog een ander model dat beter aansluit bij wat je zoekt. Kijk nog even rond naar onze andere modellen!